Sandholmlejren. Arkivfoto
Sandholmlejren. Arkivfoto Foto: Teitur Jonasson

Nordsjællands Politi er tirsdag eftermiddag rykket ind i asylcenteret Sandholmlejren på baggrund af et TV-klip, der viser, at der bliver handlet med heroin i lejren.

Et TV-klip på bare 23 sekunder på TV 2 mandag aften fik Nordsjællands Politi til at rykke talstærkt ud til Sandholmlejren tirsdag klokken 14 i en narkorazzia, skriver tv2.dk.

Klippet - som blot var en »teaser« for et indslag, der bliver sendt i TV 2 Nyhederne onsdag - blev politiet »nødt til at reagere på«, lyder det fra Nordsjællands Politi.

- Vi er blevet bekendt med nogle oplysninger, som vi ikke kan sidde overhørig. Derfor har vi rekvireret en dommerkendelse og rykker nu ind i lejren, siger Finn Andersen, vicepolitiinspektør hos Nordsjællands Politi, til tv2.dk.

Han tilføjer, at man blev opmærksom på heroinhandlen i et kort klip på TV 2 ved 18-tiden mandag aften, hvor man ser, at en anonym person fortæller, at der bliver handlet med heroin i flygtningelejren, og en asylansøger siger, at »der er ikke nogle strissere«.

Ifølge politiet har er man »tilstrækkeligt til stede« i flygtningelejren og ransager tre huse, hvor man også leder efter tyvekoster og personer, der ikke har lovligt ophold i Danmark.

- Vi tjekker det hele nu vi er her, siger Finn Andersen til tv2.dk.

To personer i lejren er anholdt, men ingen for besiddelse af narkotika.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.