Københavns Politi er lørdag eftermiddag rykket ud til et stort slagsmål ved Vesterbro Torv i København.

Det oplyser vagtchef Henrik Moll, der i første omgang kunne oplyse, at to personer var blevet anholdt.

»Det er muligvis nogle af dem fra demonstrationen, men hvem, de har været i slagsmål med, det er mere uklart,« siger vagtchefen til Ritzau. Tallet er siden steget til tre.

Slagsmålet er sket umiddelbart efter en demonstration på Rådhuspladsen, hvor demonstranter protesterede mod Erdogan-styret i Tyrkiet.

Henrik Moll oplyser desuden til Ekstra Bladet, at man har meldinger om, at slagvåben er blevet anvendt.

»Vi har fået melding om, at der er anvendt slagvåben. Det er noget, vi er ved at undersøge,« siger Henrik Moll til Ekstra Bladet.

Politiet vurderer, at omkring 25 personer har været involveret i slagsmålet. Ingen skal være kommet alvorligt til skade.

Demonstrationen går under navnet "Afrin er ikke alene", og talsmand Saime Bilen fortæller, at demonstrationen begyndte på Vesterbro Torv, og derfra fortsatte til Rådhuspladsen.

Her foregik demonstrationen ifølge talsmanden fredeligt.

Efterfølgende gik demonstranterne tilbage mod Vesterbro Torv, og her blev demonstranter angrebet, fortæller hun. Hun hørte høje råb derfra, og da hun kom derhen, så hun, at nogle fra demonstrationen var blevet angrebet.

- Da vi kom hen til gruppen, var der nogle kurdere, der sagde, at de var blevet angrebet af otte til ti personer. Vi kunne se, at en var blevet såret i hovedet. Jeg er rystet over situationen, siger Saime Bilen.

Ifølge talsmanden brugte den anden gruppe hammer og økse.