To steder i Sverige blev ransaget under politiets store aktion mod Hells Angels torsdag nat.

Politiet koncenterer sig ikke kun om danske rockerborge. Under den store indsats natten mellem torsdag og fredag blev to adresser i Sverige også besøgt af politiet.

Det skriver berlingske.dk.

Det har længe været kendt, at flere kriminelle, som begår deres primære kriminalitet, er "flygtet" til Sverige i håbet om at kunne undgå det danske politi, og ikke mindst de danske skattemyndigheder, som regeringen har bedt om at hjælpe politiet med at stresse de kriminelle grupperinger i Danmark.

Det betyder, at det danske politi samarbejder med det svenske politi i kampen mod rockerne og bandekrigen. Udover de to adresser i Sverige ransagede politiet 18 steder i København og Ishøj, hvor det er kendt, at Hells Angels holder til. Det gælder blandt andet rockernes borge i Nord-vest og på Amager. Derudover blev også flere adresser på Jægersborggade på Nørrebro endevendt.

Ifølge den centrale vagthavende hos Københavns Politi er 32 personer anholdt ved aftenens aktioner. Flere af dem skal senere i dag stilles for en dommer, da politiet ved deres besøg på rocker-adresserne fandt flere ulovlige våben blandt andet jagtgeværer, revolvere og pumpguns. Politiet fandt også forskellige euforiserende stoffer - blandt andet amfetamin.