Brevtrussel om skoleskyderi lukker TietgenSkolen i Odense onsdag morgen d.10.oktober 2012.
Brevtrussel om skoleskyderi lukker TietgenSkolen i Odense onsdag morgen d.10.oktober 2012. Foto: CLAUS FISKER

Politiet fandt ingen mistænkelige genstande på Tietgen Handelsgymnasium i Odense, som derfor ikke længere er evakueret. Men der bliver ikke taget nogen chancer, efter at der onsdag morgen indløb en trussel om et skoleskyderi, understreger Politiet.

Fyns Politi har nu gennemsøgt Tietgen Handelsgymnasium, som onsdag morgen modtog et anonymt brev med en trussel om skoleskyderi.

Der blev ikke fundet nogen trusler eller farlige genstande på skolen, og derfor bliver afspærringen af området nu ophævet, oplyser TV2 Fyn.

Politiet understreger dog, at der ikke skal tages nogen chancer. Det er en alvorlig trussel, der er sendt til handelsgymnasiet, der ligger på Elmelundsvej 10 i Odense.

- Vi tager den slags trusler yderst alvorligt, og derfor tager vi heller ingen chancer, men efterforsker ud fra, at der er tale om en seriøs trussel, siger vagtchef ved Fyns Politi, Kim Munksgaard Hansen, i en pressemeddelelse.

Klokken 7.46 åbnede en kontorelev på Tietgen Handelsgymnasium en konvolut, hvori der var et computerskrevet brev.

Udover truslen om skoleskyderiet stod der: »Blodet vil flyde i klasselokalerne. Må Allah være med jer«.

Politiet har endnu ingen mistanke om, hvem der kan stå bag truslen.

Der er omkring 1.070 elever på handelsgymnasiet og cirka 4.000 elever samlet på Tietgenskolen, der består af flere afdelinger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.