Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Politiet vender hver en sten i de hundredvis af henvendelser, man modtager i Emilie Meng-efterforskningen, ligesom tidligere dømte for lignende forbrydelser også er kommet i politiets søgelys.

Der er tale om et betydeligt antal henvendelser, som politiet har modtaget siden lørdag aften, hvor liget af Emilie Meng blev fundet en sø ved Borup nær Roskilde. Men hvad de konkret går ud på, vil efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen ikke uddybe.

»Vi har modtaget mere end 100 henvendelser, men vi kan ikke sige, om de enkelte henvendelser giver et gennembrud i sagen. Det er alt for tidligt at sige noget om det,« siger han til BT.

I forbindelse med efterforskningen af Emilie Mengs forsvinden har politiet tidligere efterlyst føreren af en hvid varevogn, der blev set køre gennem Lystskoven i Korsør i en rasende fart i tiden omkring Emilie Mengs forsvinden.

Det har ført adskillige henvendelser med sig, ligesom man også har modtaget henvendelser omkring andre køretøjer, men Søren Ravn-Nielsen ønsker ikke at uddybe, hvad henvendelserne mere konkret går ud på.

Har I haft nogen til afhøringer siden lørdag?

»Vi taler løbende med personer, og der er ikke nogen ny udvikling i forhold til den situation.«

Omkring 20.000 personer har i løbet af efterforskningen været i politiets søgelys. Det tal var søndag faldet til 200, og det er ifølge Søren Ravn-Nielsen fortsat det 'set up', man kører ud fra.

Er der så nogen af dem, som I tidligere har haft i søgelyset, som I igen er begyndt at interessere jer særligt for, efter man har fundet liget?

»Det kan vi ikke sige noget konkret om, vi er meget opmærksomme på folk, der tidligere er dømt for den slags ting, men vi kan ikke sige noget konkret i forhold til efterforskningen.«

I jagten på Emilie Mengs morder kigger man i øjeblikket nøje på den telekommunikation, der har fundet sted omkring gerningstidspunktet i både Korsør og Borup. Og det vil man fortsætte med, forklarer efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen.

Han ønsker imidlertid ikke at oplyse, om man har fundet mordvåbnet endnu, ligesom han heller ikke kan fortælle, om man har kendskab til dødsårsagen.

»Vi har ikke meldt noget ud omkring omstændighederne i forbindelse med drabet, men det er noget, vi arbejder på.«

Emilie Mengs lig blev fundet juleaftensdag af en hundelufter. Liget havde ifølge politiet ligget længe i søen. Retsmedicinske undersøgelser har efterfølgende slået fast, at der er tale om tale om den forsvundne gymnasiepige fra Korsør. Samtidig har politiet meldt ud, at der ligger en forbrydelse bag hendes død.

Både juledag og 2. juledag har politiets teknikere med hjælp fra blandt andet hunde, dykkere og Beredskabsstyrelsen forsøgt at finde yderligere spor til brug for efterforskningen nær det afspærrede findested.