Købehavns Vestegns Politi har fredag eftermiddag offentliggjort billeder af en 25-årig mand, der blev fundet dræbt i november.

Det sker, fordi de fortsat søger vidner i sagen.

Derfor håber politiets, at overvågningsbillederne af 25-årige Mehemt Yaman, som er taget umiddelbart før drabet, vil sætte gang i hukommelsen hos potentielle vidner.

»Vi håber, at med offentliggørelsen af billederne, vil vidner huske, at de så manden på Avedøre Station og kontakte os,« siger politikommissær Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

25-årige Mehemt Yaman blev fundet dræbt af skud lørdag morgen den 16. november i et grønt område i Brøndby Strand - cirka en kilometer vest for Avedøre Station, hvor de overvågningsbillederne er taget klokken 19.46 fredag den 15. november.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at han blev skudt fredag mellem klokken 19.50 og 21.00.

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med borgere, der måtte have oplysninger eller i sagen, eller som har set den 25-årige mand på eller omkring  Avedøre Station den aften.

Mehemt Yaman beskrives som værende mellemøstlig af udseende, 180 centimeter høj og kraftig af bygning med sort fuldskæg.

Overvågningsbillederne er optaget på Avedøre Station.
Overvågningsbillederne er optaget på Avedøre Station. Foto: Københavns Vestegns Politi
Vis mere

Han var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sort sko.

Har du informationer, som kan hjælpe Københavns Vestegns Politi?

Så bedes du kontakte dem.

Du kan rette henvendelse på 114.