Politiet patruljerer massivt Lars Jensens bedemandsforretning, hvor han holder pressemødet.
Politiet patruljerer massivt Lars Jensens bedemandsforretning, hvor han holder pressemødet. Foto: Claus Fisker
Politiet overvåger pressemøde, hvor bedemand Lars Jensen præsenterer forening, der vil have Hells Angels forbudt ved lov.

Politiet er massivt til stede i Sønderborg, hvor Lars Jensen torsdag kl.12 på et pressemøde præsenterer planerne om en forening, der skal arbejde hen mod at få rockerklubben Hells Angels forbudt ved lov.

Adskillige patruljebiler turnerer rundt i området ved bedemandsforretningen, hvor pressemødet bliver holdt. Samtidig er der civile betjente til stede i selve bedemandsforretningen.

NY


Lars Jensen har i mere end uge også haft politibeskyttelse i form af betjente, der konstant, der bevogter hjemmet i Sønderborg.

Baggrunden for det store politiopbud er, at Lars Jensen i sidste uge skulle have været likvideret af personer fra Hells Angels. Lars Jensen er selv tidligere medlem af rockerklubben og har de senere år ytret sig i pressen om HA.

Det er de ytringer, der er blevet for meget for HA, der på det mest brutale måde ønsker Lars Jensen til livs.

Kilder fortæller BT, at ordren til likvideringen er givet af topfolk i HA, og at drabet skulle være en nedskydning på et aftalt sted.

BT beskrev onsdag, hvordan Hells Angels og Bandidos er ved at dele Danmark mellem sig. I de forhandlinger var kravet, at klubberne skulle rydde op i egne rækker, og her var likvideringen af Lars Jensen tilsyneladende en del af planen.

Lars Jensen ved godt, at han med foreningen bliver en levende skydeskive.

- Jeg har truffet et valg, og så må konsekvenserne være derefter, siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.