Ved du noget om sagen? Så tip os på 1929@bt.dk eller på vores Facebook-side her.

Onsdag morgen fandt et røveri sted på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, hvor en eller flere personer er blevet truet. To til tre gerningsmænd flygtede efterfølgende fra stedet.

Det oplyser Københavns Politi til BT.

»Der er tale om røveri, for der er blevet truet, men hvad der er truet med, er vi ikke bekendt med,« siger Henrik Suhr fra kommunikationsafdelingen i Københavns Politi.

Tidligere onsdag morgen kaldte politiet hændelsen for et 'røverilignende forhold', da man endnu ikke var sikker på, hvorvidt der var tale om et røveri eller et tyveri.

En brændende bil blev efterfølgende fundet ved Kastrup Metrostation, og politiet bekræfter nu, at der er tale om flugtbilen.

»Vi har fundet flugtbilen ved Kastrup Metrostation, hvor den var brændt af. Der er tale om to til tre personer, der er kørt afsted i den,« siger Henrik Suhr og tilføjer, at der er tale om en sort Mercedes.

Røveriet er fundet sted nær Københavns Lufthavn, men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på, hvem der blev udsat for røveriet, eller hvad gerningsmændene eventuelt er sluppet afsted med.

Vicepolitiinspektør Riad Tolba oplyste tidligere på morgenen til BT, at politiet modtog anmeldelsen 09.32, og der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Han opfordrede samtidig eventuelle vidner til at kontakte politiet uden selv at tage kontakt til de formodede gerningsmænd, hvis man ser dem.

»Vi kan ikke sige, om vi betragter dem som farlige, men jeg vil sige, at man skal lade være med at gå hen mod dem,« sagde Riad Tolba.

Henrik Suhr oplyser til BT, at man arbejder på et signalement af de formodede gerningsmænd.