Fyns Politi leder fortsat med fuld kraft efter formodet gerningsmand bag to sexovergreb på skolepiger.

Kalenderen viser weekend, men efterforskerne i den uhyggelige sag om sexovergreb på to små fynske skolepiger holder ikke fri. Det skriver bt.dk.

Hele mandskabet er fortsat i gang, og Fyns Politi har nu fået over 200 henvendelser fra borgere, der har tippet om dels mulige gerningsmænd, dels oplysninger om en rød bil, som kan have forbindelse til sagen.

- Vi kører hårdt på, og det gør vi fortsat både i dag og i morgen. Vi har mange folk inde, og nogle bruger tid på at kigge videoovervågning igennem, og nogle koncentrerer sig om at besøge folk, som vi er interesseret i at snakke med. Der bliver arbejdet med det, og nogle af dem, vi afhører, er selvfølgelig mere interessante end andre, siger efterforskningslederen i sagen, vicepolitiinspektør Henrik Justesen, til bt.dk.

Fyns Politi venter fortsat på resultatet af retsgenetikernes arbejde med at dyrke en DNA-profil på de tekniske spor, som er sikret i forbindelse med sexovergrebene.

Første gang sexgalningen slog til, var for godt tre uger siden i Øster Skerninge på Sydfyn, hvor offeret, en 11-årig pige, blev tvunget ind i mandens rødlige personbil og efterfølgende mishandlet seksuelt et sted i nærheden.

Anden gang den formodede samme pædofile mand slog til, var onsdag i denne uge, da han kort efter klokken 15 rev en 10-årig pige af hendes cykel, da hun på vej hjem fra SFOen var blot et par hundrede meter fra familiens ejendom i Refsvindinge ved Ørbæk på Østfyn.

Hun blev derefter udsat for samme type sexovergreb som den 11-årige pige fra Øster Skerninge.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser, og så længe vi har spor at gå efter, er jeg optimist. Men vi er endnu ikke der, hvor vi kan sige: Så - nu har vi ham. Men ja, jeg er fortsat optimistisk, siger Henrik Justesen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.