Politiet har siden onsdag aften ledt efter gerningsvåbnet fra et knivstikkeri i Albertslund, der kostede en 33-årig mand livet.

Dykkere blev sendt i kanalen i Albertslund, og genoptog eftersøgningen her til morgen. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at det endnu ikke er lykkedes dem at finde objektet.

De var et skænderi mellem to naboer, der endte fatalt onsdag aften, da to mænd kom op at slås i en opgang og efterfølgende ude på gaden i Vognporten i Albertslund.

Uenighederne udviklede sig til knivstikkeri, og en 33-årig mand blev så alvorligt såret, at han efterfølgende afgik ved døden.

Torsdag eftermiddag blev opgørets anden part, en 26-årig mand, fremstillet i grundlovsforhør. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Manden erkender dele af hændelsesforløbet, men nægter sig skyldig i sigtelsen for drab. Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, så offentligheden kan ikke få at vide, hvad han nærmere har forklaret.

Den 26-årige mand blev anholdt klokken 19.06. Blot ti minutter tidligere var politiet blevet kaldt ud til stedet.

Det er ikke oplyst, hvem der slog alarm.

Politiet har siden onsdag aften arbejdet på at finde et motiv til drabet.

Tilsyneladende var det en uoverensstemmelse mellem to mænd i en opgang, der endte i slagsmål og knivstikkeri.

- Det er en overbo, der kommer op at skændes med underboen, og det ender så ude på gaden, hvor den ene bliver stukket, formentlig med en kniv, fortalte politiets vagtchef Brian Holm onsdag aften.

Underboen, der blev stukket, blev bragt til Rigshospitalets traumecenter og døde natten til torsdag af sine kvæstelser.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan man kontakte dem på telefonnummer 43 86 1448.