En 44-årig mandlig socialmedarbejder er mandag aften blevet udsat for et knivoverfald på en parkeringsplads ved Taastrupgårdsvej i København. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Politiet fik anmeldsen klokken 18.35 og har ledt efter gerningsmanden lige siden.

»Den 44-årige mand mødtes med overfaldsmanden på en parkeringsplads, og mens han sad i bilen, blev han angrebet og fik nogle snit i fingrene. Derefter fik han holdt kniven op mod halsen og blev truet,« siger vagtchef Kim Svenningsen.

Den 44-årige mand er tilkyttet et socialt projekt i Taastrup vest for København. Efter han blev snittet med kniven, blødte han voldsomt. Alligevel lykkedes det for ham, at få startet bilen op og køre fra parkeringpladsen uden at blive angrebet yderligere. Derfor kunne han køre hen på Glostrup Sygehus og få behandling. København Vestegns Politi oplyser, at skaderne ikke har bragt manden i livsfare.

Overfaldsmanden er en 33-årig mand fra Høje Taastrup, der er kendt af politiet. Alligevel er det endnu ikke lykkedes for Københavns Vestegns Politi at finde ham.

Vagtchef Kim Svenningsen oplyser, at de klokken 21 stadig kører rundt og leder efter ham. I den forbindelse efterlyser politiet en sort BMW 523 fra 1999. Ifølge deres oplysninger, så er manden kørt fra parkeringspladsen ved Taastrupgårdsvej i netop sådan en bil.