Var du vidne til episoden, eller ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Politiet jagter sent mandag aften fortsat de 8-10 gerningsmænd, der brutalt overfaldt en 24-årig mand ved Tagensvej 183 i Københavns Nordvestkvarter.

Det oplyser vagtchefen ved Københavns Politi, Henrik Stormer, sent mandag aften til BT.

»Vi leder stadig efter gerningsmændene,« siger Henrik Stormer og tilføjer, at politiet efterforsker bredt og derfor ikke kan svare på, hvorvidt episoden er banderelateret.

Københavns Politi har tidligere oplyst til Ritzau, at den 24-årige mand blev udsat for et groft overfald.

»En gruppe på 8-10 personer kommer kørende i to-tre biler og overfalder ham med slag, spark og knivstik,« siger den centrale efterforskningsleder, Kenneth Jensen, til Ritzau.

Selv om manden fik flere knivstik, er hans tilstand ifølge lægerne stabil.

Politiet fik anmeldelsen klokken 17.59. Efter overfaldet stak gerningsmændene af i deres biler ad Tagensvej i retning mod indre København.

Politiet er nu ved at sikre spor i området og afhøre vidner. Offeret har foreløbig ikke kunnet sige meget om gerningsmændene eller deres biler.

Men de hører gerne fra vidner, der har bemærket noget i området eller måske har set bilerne køre i retning mod København omkring klokken 18.

BTs mand på stedet fortalte tidligere, at der var seks politibiler og en ambulance ved Tagensvej i København Nordvest.

Trafikken ved Tagensvej kørte mandag aften, som den skulle