De tre mænd, som er blevet anholdt i forbindelse med drabet på en 21-årig mand i Kødbyen på Vesterbro i København, havde knive i deres lejligheder.

Tre unge mænd er anholdt og sigtet i drabssagen i Kødbyen i København, og Københavns Politi har under ransagelserne af deres lejligheder fundet tre knive. Nu skal det undersøges, om de kan kædes sammen med drabet på den unge jura-studerende, skriver bt.dk.

Det oplyser drabschef Jens Møller fra Københavns Politi til DR Nyheder, der også fortæller, at det har vist sig, at Jonas Thomsen Sekyere er blevet ramt to steder af »knivlignende genstande, foran på kroppen og bag på kroppen«.

Tidligere har politiet oplyst, at Jonas Thomsen Sekyere blev ramt af et enkelt, dødeligt knivstik i hjertet. Nu vil politiet undersøge, om han er blevet angrebet fra flere forskellige sider, skriver DR Nyheder.

Den 21-årige mand blev dræbt på in-stedet Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København. Det skete lørdag den 17. november omkring kl. 04 ved in-stedets toiletområde.

Efter knivstikkeriet havde han kræfter til at vakle blødende fra gerningsstedet og ud til sine venner. De tilkaldte en ambulance og forsøgte at redde hans liv med førstehjælp, men forgæves. En time senere blev han erklæret død på Traumecentret på Rigshospitalet.

Efter drabet har Københavns Politi kigget på timevis af videoovervågning fra in-stedet, og det er blandt andet den efterforskning, der giver pote nu.

- Vi har fundet frem til dem ved hjælp af videoovervågningen, og derudover er det helt klassisk bagudrettet politiarbejde, der har ført os på sporet af dem, siger drabschef Jens Møller.

Ved grundlovsforhøret lørdag valgte dommeren dog ikke at varetægtsfængsle de tre unge, men blot at forlænge anholdelsen af dem. Det betyder, at Københavns Politi nu har tre døgn til at finde nye og stærkere beviser mod de tre sigtede. Sigtelsen mod de tre går på medvirken til drab.

Udover de tre anholdte efterlyser politiet en fjerde mistænkt. Ordensmagten kender identiteten på den pågældende mand og opfordrer ham til selv at melde sig. Der er tale om en 27-årig dansk statsborger med somalisk oprindelse.

Københavns Politi vil stadig gerne tale med alle, som har været til stede på ‘Bakken’ natten til lørdag den 17. november.

De tre sigtede:

1. 20 år, etnisk dansk. Den unge mand erkender, at han var på Bakken, da Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt. Nægter sig skyldig.

2. 20 år og fra Sierra Leone. Manden blev anholdt fredag klokken 21.45. Nægter sig skyldig.

3. 22 år. Han meldte sig selv lørdag morgen. Det skete, da nyheden om de to andre anholdelser var kendt i offentligheden. Nægter sig skyldig.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.