AFDrabsafdelingen på Københavns Politigård erkender, at den 27-årige sudaneser, der er mistænkt for mordet på og parteringen af den 41-årige Taxa-chauffør Torben Vagn Knudsen, kan være flygtet til udlandet.

Sudaneseren er i det københavnske bar-miljø kendt under øgenavnet »Jaguar«. Hvorfor ved politiet ikke.

»Men ingen genkender ham, når vi nævner hans rigtige navn,« siger Vicekriminalinspektør Magnus Andresen.

»Jaguar« blev fredag efterlyst i udlandet, efter at Københavns Byret havde besluttet, at han skal fængsles som mistænkt i sagen. Politiet har fortsat intet konkret spor af den 27-årige mand. Er han ikke sluppet ud af landet, mener politiet, at han gemmer sig hos bekendte.

Opsøgte selv »Jaugar
«

Efterforskere fra drabsafdelingen fortsatte i går med at afhøre vidner, der kan fortælle mere om »Jaguar«, der har opholdt sig i Danmark i 10 år, og som ikke er kendt for at have været indblandet i kriminalitet.

Et vidne har fortalt politiet, at den dræbte Torben Vagn Knudsen selv henvendte sig ved opgangen i Adelgade og spurgte efter om, der »boede en neger i opgangen«.

Det er fortsat en gåde, hvorfor den dræbte ville i kontakt med »Jaguar«. De to mænd kendte tilsyneladende ikke hinanden.

Den 27-årige mørklødede sudaneser havde råderet over stuelejligheden i Adelgade, hvor politiet mener, at drabet og den makabre opskæring af liget har fundet sted.

Hvilke konkrete spor, der retter mistanken mod den 27-årige sudaneser, vil politiet ikke oplyse. Politiet mener, at have sikret sig alle tekniske spor fra lejligheden, og håbet er, at de næste dages gennemgang af sporene, kan give opklaringen af drabet et afgørende skub fremad.

pbo@bt.dk