En 28- årig mand er her til aften blevet ramt af skud på Røde Mellemvej på Amager i København. Politiet har anholdt en 23-årig mand af udenlandsk herkomst.

Ifølge bt.dk's oplysninger har gerningsmanden meldt sig selv på politistationen for at have været skyld i skudepisoden.

Offer og gerningsmand mødtes fredag eftermiddag på gerningsstedet og kom derefter op at skændes. Den 23-årige affyrede derfor et skud, der ramte den 28-årige i ansigtet mellem næse og kind.

Herefter flygtede gerningsmanden fra stedet i en grå BMW, men der skete et uheld med bilen i nærheden af Bella Center på Amager. Her holder bilen fredag aften parkeret mod køreretningen midt på vejbanen. Politiet er i øjeblikket ved at undersøge sagen nærmere. 

Offeret kunne dog selv gå ind i ambulancen, der ankom til stedet med en læge. Han er i øjeblikket udenfor livsfare.

Området er fredag aften afspærret og Københavns politi leder efter bevismateriale i sagen ved hjælp af hundepatruljer. Det har blandt andet skabt problemer for politiets arbejde, at beboerne i området ikke har respekteret afspærringen på gerningsstedet og egenhændigt har været i gang med oprydningen efter skuddramaet.

Der har været rygter fremme om, at der foregår hashhandel i kiosken nær gerningsstedet, men det har Københavns politi ikke villet bekræfte.

Området på Amager har tidligere været præget af bandeopgør, men politiet afkræfter, at skudepisoden skulle være banderelateret.