Her er politiets teknikere i gang med arbejdet, efter at en 10-årig pige fra Refsvindinge blev bortført og seksuelt misbrugt på vej hjem fra sin Skolefritidsordning.
Her er politiets teknikere i gang med arbejdet, efter at en 10-årig pige fra Refsvindinge blev bortført og seksuelt misbrugt på vej hjem fra sin Skolefritidsordning. Foto: Sonny Munk Carlsen

...men trods 1500 tip og 170 dna-prøver er gerningsmanden stadig på fri fod.

Det er nu to måneder siden, at en mand i en rød bil første gang slog til og kidnappede en 11-årig pige, bandt og misbrugte hende på bilens bagsæde.

Tre uger efter misbrugte han på samme måde en 10-årig pige, og 170 mænd har siden frivilligt afgivet dna-prøver. Alligevel er Fyns Politi stort set på bar bund i efterforskningen.

- Jeg kan sige så meget, at vi ikke står over for en anholdelse i nærmeste fremtid, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, der fortæller, at der efter nytår skal foretages yderligere nogle mundskrab for at sikre dna fra mulige gerningsmænd.

Sexkrænkeren har skabt frygt og rædsel blandt børnefamilierne på Fyn, og selv to måneder efter det første overgreb ringer telefonen stadig hos Fyns Politi.

- Vi får stadigvæk tip fra befolkningen, og her mellem jul og nytår er der også kommet et par stykker, siger Henrik Justesen.

Gerningsmanden beskrives som en voksen dansktalende mand af almindelig højde og bygning. Han var på gerningstidspunkterne iført mørk strikhue, mørk bluse, mørkeblå cowboybukser og sorte kondisko. Begge de to piger har fortalt, at han lugtede af cigaretrøg og talte med sig selv.

Overgrebne fandt sted i henholdsvis Øster Skerninge og Refsvindinge på Fyn den 26. oktober og den 14. november.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.