Politiet i Syd- og Sønderjylland efterlyste tidligere på mandagen to drenge på 11 og 12 år, efter de gik fra deres skole i Tistrup nord for Varde omkring klokken 13.00.

Den seneste - og gode - opdatering er, at de to drenge nu har fundet deres veej hjem igen.

Det skriver politiet på Twitter.

Tidligere fortalte den vagthavende hso Syd- og Sønderjyllands Politi til BT, at man ikke for alvor var nervøs for de to drenge, da de før havde valgt at gå på eventyr efter skole. Vagtchefen sagde følgende:

»De to drenge er før smuttet fra skolen for at gå på eventyr, så lige nu er vi ikke så bekymrede for dem. Men vi leder da efter dem, og vores patruljer har fået at vide, at de skal holde øje med dem, så vi kan få dem hjem, inden det for alvor bliver mørkt og koldt,« sagde den vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann til BT.

»Sidste gang de var på eventyr, havde de fundet et par cykler og var kommet ret langt væk. Så det er potentielt et stort område, vi skal lede i. Det kan også være, de har taget toget. Og så kan de være nået langt væk,« uddybede han.

Ole Aamann fortaltee, at sådanne sager, ofte har det med at løse sig selv, når tidspunktet nærmer sig spisetid.

»Hvis de er på besøg hos en kammerat, så sker der typisk det, at forældrene til kammeraten nok gerne vil have at vide, om de skal spise med eller hjem og spise. Og så løser sagen sig selv. Men det betyder selvfølgelig ikke, at forældrene til de to drenge ikke er nervøse,« forklarede Ole Aamann.