Opdatering: Sydjyllands Politi oplyser søndag klokken 10.52, at ægteparret er fundet i god behold.

Mads Scheibel, fra kommunikationsafdelingen fortæller, at parret ikke er kommet noget til, og at de blev opdaget af en borger:

»Det er en borger, der finder dem komme gående i vejkanten. Han kontakter så politiet. Ægteparret har sovet under åben himmel, og har ellers bare gået rundt i det fri,« siger han til B.T.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser fortsat et ægtepar ved navn Peter og Johanne Jensen, der ikke er set siden klokken 9.30 lørdag morgen.

Politiet startede eftersøgningen lørdag, og søndag er de fortsat ikke fundet. De leder både med hundepatrulje, helikopter og droner.

»Vi er meget bekymrede. De har hverken telefon eller noget andet med sig,« sagde vagtchefen hos politikredsen lørdag.

De blev set i Føvling mellem Vejen og Ribe til fods, og vagtchefen oplyste, at manden måske kan have været lidt nedtrykt.

Manden beskrives som 72 år og 165 centimeter høj. Han er dårligt gående og spinkel af bygning. Han har kort hår og er iført blåstribet kortærmet skjorte og blå cowboybukser.

Kvinden beskrives som 160 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun går foroverbøjet. Hun har kort gråt hår og er iført en hvid T-shirt med en orange blomst og knælange bukser.

Ægteparret havde været på besøg hos nogle andre, og her forlod de så huset lørdag formiddag. De bekendte var på indkøb på daværende tidspunkt, så det var en nabo, der lørdag formiddag så dem forlade vejen og gå ud på en mark og væk.

De er gået i vestlig retning, og derfor er de muligvis gået mod deres bopæl i Bramming.

Politiet opfordrer derfor folk til at tjekke udhuse, skure, garager og andet, hvor man kan tage ophold.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.