Tirsdag blev ubåden 'Nautilus' scannet i et forsøg på at hjælpe politiet med at finde ud af, hvad der skete om bord, før den svenske journalist Kim Wall mistede livet for snart tre uger siden, efter hun var steget om bord på ubåden med den danske opfinder Peter Madsen.

Containerscanneren, som var lånt fra SKATs toldafdeling, bruges normalt til at undersøge skibscontainere for at opfange narkosmuglerier, men tirsdag blev den blandt andet brugt for at se, om der kunne være skjulte rum i ubåden.

Onsdag morgen står det klart, at der ikke var nogle skjulte rum. Det fortæller efterforskningsleder Jens Møller fra Københavns Politi til TV 2.

»Der var hulrum, hvor vi ventede at finde hulrum – men der var ikke noget at finde,« siger han.

ARKIVFOTO af den svenske journalist Kim Wall. Vis mere

I sidste uge kom det frem, at det var lykkedes politiet at finde noget blod om bord på ubåden, selvom den var blevet fyldt godt op med vand, efter den var sunket til bunds fredag den 11. august - dagen efter, Kim Wall og Peter Madsen var sejlet ud i den sammen fra København.

Blodet matchede Kim Walls.

Nogle dage forinden havde en mand på cykeltur tilfældigt fået øje på noget ude i vandet ved Vestamager, som viste sig at være liget af en kvinde, der manglede både arme, ben og hoved. Ligdelene var ifølge politiet 'bevidst blevet afskåret'. Få dage senere viste resultaterne fra en dna-analyse, at der var tale om Kim Wall.

Peter Madsen sidder varetægtsfængslet for 'uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder' på den svenske journalist. Han har i retten tidligere forklaret, at der ifølge ham var 'sket en ulykke' om bord på ubåden, før han havde smidt Kim Walls lig i havet. Han nægter sig skyldig i drab, uagtsomt manddrab og i usømmelig omgang med lig, hvilket han også er sigtet for.

Politiet leder endnu efter de resterende ligdele i Køge Bugt, hvor efterforskerne de næste par dage får hjælp fra specialtrænede svenske lighunde, der er trænet i at søge på vand.

Den danske opfinder Peter Madsen ses her, efter han kom i land i Dragør forrige fredag. Vis mere