Københavns Politi holder pressemøde, efter Forsvarets dykkere onsdag har fundet endnu en arm i Køge Bugt. Politiet antager, at armen tilhører den dræbte journalist Kim Wall.

»Kvart over 10 onsdag fandt politiet i samarbejde med forsvaret, det vi antager er, Kim Walls højre arm i Køge bugt. Armen blev fundet med strips og metalgenstande,« siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen på pressemødet og fortæller, at armen nu vil blive bragt til retmedicinisk institut, hvor de vil undersøge den torsdag.

Politiet fandt en venstre arm i samme område den 21. november. Den blev fundet cirka en kilometer fra det sted, hvor hendes hoved og ben blev fundet. Politiet har ikke endeligt bekræftet, at den tilhører Kim Wall, men arbejder ud fra den teori.

Fundet har stor betydning for de pårørende, fortæller politiet.

»Det har en stor etisk betydning for de pårørende, da de nu har en hel krop, de kan begrave,« siger han.

Den danske opfinder og ubådsejer Peter Madsen sidder for tiden fængslet for mordet på Kim Wall. Han nægter at have dræbt journalisten, men har tidligere - efter at have ændret forklaring adskillige gange - fortalt, at han parterede liget af Kim Wall, der forsvandt sidst blev set i live 10. august i år. Efterfølgende blev de forskellige dele af Kim Wall smidt i Køge bugt.

Peter Madsen fastholder, at Kim Wall døde som følge af en ulykke i ubåden. Tidligere har han hævdet, at der var tale om en ulykke med en tung luge, men den 14. oktober ændrede Peter Madsen i et politiforhør forklaringen til, at Kim Wall blev kvalt, mens hun var alene i ubåden - muligvis af gasser.

Følg pressemødet live herunder: