En ung kvinde i 20-års alderen blev frygtelig bekymret, da hun hørte sin mor komme med suk og støn under en kort telefonsamtale med moren. Hun troede, moderen fik tæsk og ringede til poliitet, men det viste sig at hendes mor, en 49-årig kvinde bare havde sex.

Da politipatruljen kom til hendes bopæl, en lejlighed på Eggertsvej i Svendborg og gik ind i lejligheden, som ikke var aflåst, fangede de den 49-årige kvinde og hendes 54-årige kæreste, mens de havde sex sammen.

- Vik fik anmeldelsen kort før klokken 20 fredag aften. Datteren som bor et andet sted i byen, ringede hjem til sin mor. Hun kunne høre lyde fra lejligheden, og da moderen afbrød samtalen, var hun bange for, hun fik tæsk, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Men da politifolkene kom ind i lejligheden kunne de hurtigt konstatere, at det ikke var tilfældet. Eller som betjentene tog hjem og skrev i døgnrapporten:

- Den kvindelige beboer var ved at tilse kærestens kønsdele, og det vurderedes, at der ikke var brug for hjælp.

Nu må man bare håbe, den  49-årige kvinde en anden gang fortæller sin datter, hvad der sker - eller endnu bedre - lader være med at tage mobiltelefonen, når hun har sex.