Der er DNA-match mellem den torso, der mandag blev fundet i vandet ved Amager, og den forsvundne svenske journalist. Det oplyser Københavns Politi.

Københavns Politi vil onsdag klokken 9 fortælle nyt om det kvinde-lig, som mandag aften blev fundet i vandet tæt på Amager.

Det oplyser politiet på Twitter, hvor det også oplyses, at det vil dreje sig om et DNA-match.

'Der er DNA match. Pressebriefing kl 9 foran PG. Indtil da ikke yderligere,' lyder det kortfattede tweet, der efterfølges af:

'Dna match mellem torso og Kim Wall. Ikke yderligere'

Tirsdag eftermiddag fortalte drabschef Jens Møller Jensen, at man endnu ikke havde identificeret liget, men at man onsdag morgen ville få svar på DNA-prøverne, der kan afgøre, om liget har forbindelse til sagen om den forsvundne svenske journalist Kim Wall.

»Vi kan sige, at længden på torso gør, at der ikke er noget, der taler imod, at det kan være Kim Wall. Der er udtaget materiale til DNA-undersøgelser, og der har vi først resultater i morgen (onsdag, red.), og de skal så matches med DNA-materiale fra Kim Walls omgivelser for at se, om der er et match, og det ved vi altså først i morgen tidlig (onsdag morgen, red.),« sagde Jens Møller Jensen tirsdag.

Og nu lader det altså til, at offentligheden vil blive indviet i resultaterne klokken 9 onsdag.

Det var en mand på cykeltur, der mandag eftermiddag fandt liget i vandkanten på den sydvestlige del af Amager.

Opfinder Peter Madsen har siddet varetægtsfængslet siden 11. august.

Han sejlede ud i sin hjemmebygge ubåd fra Refshaleøen i København torsdag 10. august. Med om bord var den svenske journalist Kim Wall. Natten til fredag slår hendes kæreste alarm, da hun ikke er kommet tilbage som planlagt. Efter en større eftersøgning efter både hende, Peter Madsen og ubåden, finder en fritidssejler ubåden Nautilus i Køge Bugt. Kort tid efter synker ubåden og Peter Madsen reddes i land.