Midt- og Vestsjællands Politi ønsker offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der kobles til en sag om mishandling af en hest.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Mishandligen fandt sted hos Holbæk Rideklub på Ladegårdsaleen i Holbæk.

Hændelsen fandt sted mellem torsdag aften 10. septemeber og fredag morgen 11. september, hvorefter sagen blev anmeldt til politiet.

Politiet søger hjælp for at identificere manden, der er fanget af videoovervågningen ved Holbæk Rideklub.
Politiet søger hjælp for at identificere manden, der er fanget af videoovervågningen ved Holbæk Rideklub. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Vis mere

Inden anmeldelsen havde rideklubben tilkaldt dyrelæge til stedet, der konstaterede så kritiske skader på hesten, at den måtte aflives.

Politiet har efterfølgende set videoovervågningen igennem, hvor de kan se at den uidentificerede mand ankommer til området klokken 22.48.

Han formodes at have været i rideklubbens bygninger frem til klokken 01.49, hvor politiet kan se på videoovervågningen, at han forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.

Ud fra videoovervågningen beskriver politiet manden som 25-30 år, spinkel af bygning og med kort hår. Han var iført en mørk jakke, lange bukser og mørke sko.

Hvis du har oplysninger om manden eller øvrige tip i sagen, skal du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114