Københavns Politi har torsdag aften offentliggjort overvågningsbilleder af en ung mand.

De ønsker nemlig at bede offentligheden om hjælp til at identificere vedkommende, som er mistænkt i en sag om grov vold.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Overfaldet fandt sted ud for Wall Street Pub på Gothersgade i Indre By natten til lørdag den 22. februar - cirka klokken 01.40.

Under overfaldet blev offeret - en ung mand - blandt andet sparket i hovedet og skubbet ud på kørebanen.

Den mistænkte beskrives som værende mellem 15 og 23 år, 178-185 centimeter høj og almindelig af bygning.

Han var iført mørk jakke, lyse bukser og hvide sko, da overfaldet fandt sted.

Ved du, hvem den unge mand på billederne er, eller ligger du inde med informationer, som kan hjælpe politiets efterforskning, så kan du kontakte Københavns Politi på 114 eller kbh@politi.dk.

Offeret for den grove vold var Lauritz Lindboe Wind. Sådan så han ud, efter at han umotiveret blev overfaldet i Gothersgade i København.
Offeret for den grove vold var Lauritz Lindboe Wind. Sådan så han ud, efter at han umotiveret blev overfaldet i Gothersgade i København. Foto: Privatfoto
Vis mere

B.T. var tidligere på ugen i kontakt med moderen til den 19-årige dreng, som blev overfaldet.

Hendes søn, Lauritz Lindboe Winds, var i byen for at fejre en kammerat, da han pludselig - og angiveligt helt uprovokeret - blev hevet i armen.

Vidner på stedet skal ifølge moderen, Karina Lindboe Wind, have fortalt, at der gik omkring syv sekunder, fra at der blev hevet i hendes søns arm, til han blev kylet ud på den befærdede Gothersgade.

»Jeg bliver så vred. Det må jeg bare sige. Jeg synes, at det er så meningsløst, at der er så mange voldsforbrydere, der render rundt i København, uden at der bliver gjort noget ved det,« sagde Karina Lindboe Wind.

Andre læser også