Alle trafikafspærringer er nu ophævet, efter der natten til tirsdag blev fundet en død mand nær Enghave Plads på Vesterbro i København.

Betjente fra Københavns Politi var tirsdag til stede i området for at undersøge sagen nærmere. I den forbindelse blev trafikken afspærret i og omkring Enghave Plads og Enghaveparken fra morgenstunden. Politiet oplyser på Twitter ved 11.30-tiden, at de har ophævet alle afspærringer.

Ved middagstid holder Københavns Politi stadig kortene tæt på kroppen, og vil ikke kommentere forholdene omkring dødsfaldet.

»Vi undersøger lige nu, om der ligger en kriminel handling bag. Vi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt,« lød det tidligere tirsdag i et tweet fra Københavns Politi.

Den afdøde mand blev fundet nær Enghavevej/Ny Carlsberg Vej på Vesterbro.

»Undersøgelserne på stedet gør, at vi har afspærret et større område,« oplyste politiet i et opfølgende tweet:

»Enghavevej fra Enghave Plads til Bevtoftgade er derfor spærret i begge retninger, så trafikanter opfordres til at finde andre veje.«

Til Ritzau oplyser Dyre Sønnicksen, som er vagtchef ved Københavns Politi, at Enghavevej og Tove Ditlevsens Skole på Vesterbro er afspærret og formentlig vil være lukket hele formiddagen, mens politiet efterforsker fundet af den døde mand i området.

Kort før klokken 08 oplyste politiet, at man kun kan få adgang til Tove Ditlevsens Skole fra Haderslevgade:

»Der står patruljer klar til at tage imod eleverne og følge dem ind til skolen. Metroen ved Enghave Plads er ligeledes afspærret, og metroen standser ikke på stationen,« oplyser politiet.

Tidligere på morgenen oplyste Dyre Sønnicksen til Ritzau, at man arbejdede på stedet i forbindelse med »et mistænkeligt forhold«.

Vagtchefen ønskede ikke at oplyse, om der var nogen anholdte i sagen.

Han oplyste dog, at politiet modtog anmeldelsen om sagen klokken 02.54.

Politiet ønsker tirsdag morgen ikke at oplyse mandens alder, eller om der er noget på stedet, der antyder, at manden har været udsat for noget kriminelt.