Der blev affyret 10-12 skud i området ved Vodroffsvej og Suomivej under tirsdagens skyderi på Frederiksberg.
Der blev affyret 10-12 skud i området ved Vodroffsvej og Suomivej under tirsdagens skyderi på Frederiksberg. Foto: Martin Sørensen

Politiet har nu anholdt to mænd i kølvandet på den skudepisode, der tirsdag i denne uge fandt sted på Frederiksberg. Det oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

Skudepisoden udspillede sig tirsdag aften på hjørnet af Vodroffsvej og Suomivej i et mondænt kvarter nær søerne i København. Her blev løsnet 10 til 12 skud mellem to biler.

En 32-årig mand er anholdt efter tirsdagens skyderi på Frederiksberg. Efterfølgende ransagning hos mandens kæreste gav større hashfund.

Onsdag anholdt politiet en 19-årig mand, og den 32-årig, der nu er anholdt, var i samme bil som den anholdte, mener politiet.

- Vi havde en mistanke om, at der var yderligere en i bilen, da der blev skudt, og ham har vi fundet frem til. Han blev anholdt sammen med sin kæreste, da de kom gående ud fra et hotel omkring Sydhavnen, siger Steffen Th. Steffensen.

Politiet ved endnu ikke, hvem af de to anholdte, der kørte bilen, og hvem der affyrede skudene.

Skududvekslingen skete som led i en bandekonflikt mellem gruppen Brothas og bandemiljøet nær Blågårds Plads på Nørrebro i København. De to anholdte tilhører netop gruppen Brothas.

I forbindelse med anholdelsen i Sydhavnen anholdt politiet ligeledes den 32-åriges kæreste.

- Vi får anholdt den 18-årige kæreste. Vi var efterfølgende ude for at ransage hos hende, da han ikke har nogen fast bopæl, og her fandt vi et kilo hash, siger politikommissæren.

Den 32-årige fortalte i den forbindelse af narkoen var hans, og den 18-årige pige er efterfølgende blevet løsladt. Den 32-årige bliver fremstillet i morgen som medvirkende i forsøg på manddrab.

Den 19-årige mand, der onsdag blev anholdt, har nægtet sig skyldig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.