Omkring 40 personer har henvendt sig til politiet, efter en 21-årig mand natten til lørdag blev stukket ned på gå i byen-sted i København.

Københavns Politi har fået henvendelser fra en lang række personer i kølvandet på drabet på den 21-årige mand, som natten til lørdag mistede livet efter et knivoverfald på det københavnske gå i byen-sted Bakken.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.

- I forbindelse med sagen har pressen været særdeles behjælpelig med at efterlyse vidner og gæster, der har været til stede på diskoteket og i området omkring gerningstidspunktet. Ca. 40 personer har rettet henvendelse til politiet, og det sidste døgn har alene 12 personer ringet, oplyser politiet.

Det var den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, som mistede livet, da en endnu ukendt gerningsmand stak ham med en kniv. Bakken, som ligger i Kødbyen på Vesterbro i København, var fyldt med mennesker, da knivstikkeriet fandt sted.

Politiet oplyser, at man arbejder med alle de informationer, man har fået, og man vil fortsætte med afhøringer af vidner.

- Flere vidner skal afhøres og genafhøres, ligesom en masse videomateriale skal bearbejdes, hvilket alt sammen tager tid med henblik på at fremstille noget brugbart materiale til den videre efterforskning, lyder det i meddelelsen.

  

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.