Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Bent K Rasmussen

Vi kender den nok desværre allesammen:

Den totalt 'nederen' følelse, når du kommer ud til cykelstativet, og din elskede to-hjulede racer er væk. Der er ikke noget, der er mere 'træls', end at få stjålet sin cykel.

I denne tid er nogle usædvanligt velforberedte cykeltyve på spil  - særligt i det nordjyske. Aalborgenserne har de seneste dage oplevet flere eksempler på cykeltyverier eller forsøg på samme, som er lidt grovere end normalt. Her har tyvene simpelthen forberedt sig hjemmefra og bevæbnet sig med en batteridrevet vinkelsliber, som de skærer låsene over med.

poop

Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Senest natten til mandag, hvor en mand i Rantzausgade i det centrale Aalborg vågnede ved en mærkelig lyd.

Da han kiggede ud af vinduet så han en cykeltyv, som var i gang med at skære låsen på hans cykel over. Manden råbte efter tyven, som straks stoppede det, han havde gang i, og tog benene på nakken.

Klokke

Politiet advarer derfor borgerne i og omkring Aalborg om at passe særligt godt på deres cykler.

»Nordjyllands politi opfordrer borgerne til at sikre deres cykler med godkendte låse og hvis muligt anbringe cyklerne i aflåste cykelkældre. Desuden opfordrer Nordjyllands politi alle borgere til at anmelde mistænkelige forhold, som opleves i byerne, således at politiet kan fange cykeltyven/e,« skriver vagtchef Karsten Højrup Kristensen i en pressemeddelelse.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.