Efter alt at dømme var det en 14-årig dreng, der onsdag eftermiddag drønede gennem Slagelses mest befærdede gader i en stjålen sort BMW.

- Vi havde hørt om bilen hele dagen, hvor den havde ligget og kørt råddent, men klokken 16.24 får vi så kontakt med den ved Vester Ringgade i Slagelse, siger politiets vagtchef til BT.

Politiet valgte at sætte efter sorte BMW i det, der begyndte med en fire minutter lang biljagt og endte med en total-skadet politibil.

- Han kører rigtig stærkt. På et tidspunkt kører han ind på et torv, hvor der er udendørsrestauranter og kun en vej ud. Vi prøver at lukke ham inde, men pludselig bakker han direkte ind i en politibil og smutter afsted igen, siger politiets vagtchef.

Herefter fortsatte biljagten, indtil den sørte BMW bragede ind i en lygtepæl.

- Han har kørt så vildt, at vi vælger at stoppe ham ved at køre ind i ham bagfra. Uneldigvis ender politibilen som totalskadet, mens den sorte bil vender 180 grader i sammenstødet og kører bort, siger vagtchefen.

Den sorte bil var dog også svært skadet, og kort efter fandt politiet den forladt nær lygtepælen. Føreren så betjentene ikke skyggen af - med flere politifolk havde genkendt en 14-årig dreng fra lokalområdet.

- Han siger, det ikke er ham - men det er vi nu ret sikre på, lyder det fra politiet, der ikke har lyst til at gætte på, hvorfor en dreng i konfirmationsalderen kørte rundt i en bil, der tilmed var stjålet.

Den unge teenager er under den kriminelle lavalder - men til februar fylder han 15 år og vil derefter kunne straffes som en voksen.