Men ingen ved hvor Thor er...

Det blev en kamp mellem arbejdet og hjertet. Og det blev hjertet, der vandt. Det fortalte den ærlige politiassistent Lars Bo Lomholt fra Nordsjællands Politi, som torsdag aften stod frem som den mand, der tirsdag aften hentede schæferhunden Thor og dermed reddede ugens nok mest omtalte hund fra aflivning.

- Som politimand må man gå på kant med sin moral, og det er man vant til, men som dyreelsker og betjent med ellers høj moral og retfærdighedssans, så tænkte jeg bare, der er noget helt galt med det her, sagde han til TV 2 Lorry.

VED DU NOGET I SAGEN? KONTAKT BT PÅ 1929@BT.DK

 

Men angående spørgsmålet, som mange dyreelskere formentlig har ventet svar på, måtte Lars Bo Lomholt skuffe. For hvor er Thor lige nu?

- Jeg aner det faktisk ikke. Thor er et ukendt sted, jeg ved, at han er tilset af en dyrlæge og har det efter omstændighederne godt.

Det Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker i øjeblikket sagen, og Lars Bo Lomholt har allieret sig med en advokat, da han godt ved, at det er en sag, der kan få alvorlige konsekvenser. Og som han siger:

- Jeg forventer ikke lige at blive politiinspektør i næste uge.

Schæferen Thor blev ugens nok mest omtalte hund, da den blev dømt til aflivning onsdag efter at have bidt en anden hund. Men aftenen før mødte Lars Bo Lomholt iført sin uniform op ved internatet og bad om at få den udleveret. Han hævder overfor TV2 Lorry, at han ikke ved, hvor hunden befinder sig i øjeblikket, men at den tilsyneladende skulle have det godt efter omstændighederne.