Foto: Thomas Lekfeldt

Fredag middag blev en ung pige, der fejrede sin sidste skoledag, umotiveret slået ned af en tilfældig forbipasserende ved Hvidovre Gymnasium. Kort efter pudsede han sin hund på politiet, der skød den.

Det oplyser Vestegnens Politi til BT.

»En gut kommer gående med sin hund uden snor ved Hvidovre Gymnasium, og der står så nogle unge mennesker, der har haft sidste skoledag. Pludselig går hen han og slår pigen i gulvet fuldstændig umotiveret,« fortæller vagthavende ved Vestegnens Politi, Lars Jørgensen.

Manden forsvandt hurtigt fra gerningsstedet, men det lykkedes kort efter en patruljevogn at identificere manden ved Avedøre Station, hvor de tog kontakt til ham.

281sedrab.jpg

»Han er meget ophidset, da en af betjentene forsøger at pacificere ham. Pludselig råber han efter sin hund, der stadig ikke er i snor, for at få den til at angribe politiet. En anden betjent på stedet forsøger i første omgang at sprøjte peberspray på hunden, det virker ikke, og derfor affyrer han to skud, så den ikke angriber hans kollega,« fortæller Lars Jørgensen.

Hunden var så hårdt kvæstet, at den kort efter blev aflivet, mens ejeren i øjeblikket sidder i detentionen og »køler af«.

Den forurettede pige skulle efter omstændighederne have det godt, oplyser Lars Jørgensen.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.