Foto: Collage - Scanpix

Lørdag aften kom Københavns Politi med en opdatering på ubådssagen, der har opfinder og ubådsejer Peter Madsen og den svenske journalist Kim Wall som hovedpersoner.

Peter Madsen blev lørdag eftermiddag varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab i 24 dage. Man har foreløbigt ikke fundet liget af Kim Wall endnu, der ifølge Peter Madsens blev sat af ved restauranten 'Halvandet' på Refshaleøen ved 22.30-tiden.

Det er også årsagen til, at politiet oplyser, at man stadig aktivt eftersøger hende - på trods af sigtelsen. De efterlyser stadigvæk folk, som kan have set den 30-årige svenske kvinde, som var i gang med at skrive en historie om 'Raket-Madsen' og hans ubåd - Nautilus.

ddfssfdf

Nautilus blev bjærget lørdag, og den er i skrivende stund på vej mod Nordhavn i København, hvor man forventer, at den vil ankomme ved 22.00-tiden.

'Her vil den blive delvis tømt for vand, således at den kan løftes op på land. Dette forventes at tage flere timer, da der samtidig skal gennemføres den nødvendige sporsikring. Når det teknisk er muligt, vil ubåden blive transporteret til en lukket hal, hvor der vil blive gennemført en egentlig gerningsstedsundersøgelse. Det har indtil videre ikke været muligt at se, hvad der er i ubåden,' lyder det.

Københavns Politi forventer, at de tekniske undersøgelser er gennemført i løbet af søndagen.

Politiet oplyser endvidere i deres pressemeddelelse, at de ikke vil komme med flere oplysninger, før ubåden er undersøgt færdig.

Her er et overblik over sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.