Politiet siger, at bokseren Mikkel Kesslers søster Linse har drevet tre bordeller.

Den ene er en af landets mest berømte sportsfolk. Den anden er kendt for sin enorme barm og iltre temperament. Men Mikkel Kesslers søster, Linse Kessler, har en baggrund, der går længere end vovede fotos og driften af stripbarer. Hun har tidligere stået for driften af flere bordeller i hovedstadsområdet. Det bekræfter Københavns Politi overfor B.T.

- Vi har mødt Linse Kessler flere gange tidligere, når vi er troppet op på forskellige bordeller. Her har hun indrømmet på stedet, at det var hende, som stod for at drive stedet, forklarer vicepolitikommissær Rene Hansen, der er leder af den specialgruppe i Københavns Politi, som efterforsker kvindehandel.

Slap for tiltale
- Hun har haft tre steder, som vi kender. Tilbage i 2003 havde hun bordeller på Gammel Køge Landevej 505, Skovlunde Byvej 8 i Skovlunde og Peter Fabersgade 42 i København, siger Rene Hansen.

Rene Hansen forklarer også, at hjemmesiderne på flere af de bordeller, som hun tidligere har drevet, stod i hendes navn. De tre bordeller gik under navnene Madonna Sauna Club, Sexyplace og Sexgirls. Sidstnævnte eksisterer stadig, men kører i dag i en andens navn.

På trods af det omfattende rufferi har politiet aldrig ført en sag på den hidsige blondine, som ti gange er dømt for vold og overfald.

- Vi går jo efter det værste svineri i branchen, som hovedsageligt handler om handlede kvinder, der holdes som slaver. Hos Linse Kessler var der tydeligvis kun danske piger, så det var ikke der, vi valgte at bruge kræfterne, forklarer han.

Ikke prostitueret
Dog var Linse Kessler aldrig selv prostitueret.

- Vi kunne se på billederne, at hun ikke selv var til salg, så jeg tror aldrig, hun har været prostitueret, forklarer Rene Hansen, som ikke kan hverken afvise eller bekræfte, om pigen, der en overgang var kendt for at have Nordens største bryster, stadig driver bordel.

Det tyder B.T.s research dog ikke på, at hun gør. I stedet har Linse Kessler en stripbar i Nyhavn i København ved navn Nyhavn Redlight. Herunder et tilknyttet selskab med navnet Narnie Holding. Slår man det besynderlige navn Narnie op på nettet, så er det angiveligt et slangudtryk for det kvindelige kønsorgan, hvilket ligger i tråd med den tilknyttede forretning.

På kant med loven
Linses tilknytning til det barske miljø står klart, når man kigger på hendes omgangskreds. F.eks. er hun på Facebook ven med HA-rockeren Brian Sandberg. Desuden står hendes tidligere veninde, Louise Maria Jonasson, bag de fire bordeller Sweetgirls, Vordingborgpigerne, Sexyclub og Eventyrpigerne. Men ifølge veninden har Linse Kessler ingen tilknytning til bordellerne.

- Hun har ikke noget at gøre med de her fire steder, og hun har heller ikke arbejdet her. Men selvom nogen havde arbejdet her, ville jeg ikke fortælle det, siger Louise Maria Jonasson.

Udover at have venner i prostitutionsmiljøet og blandt rockere så slår hun ligesom bror Kessler en proper næve. Ifølge hende selv er hendes temperament så voldsomt, at hun hele 10 gange er blevet dømt for vold. De fleste gange har været i trafikken, hvor andre trafikanter har fået et par på lampen.

På trods af de mange lovovertrædelser har Linse Kessler dog et anderledes positivt ry i forhold til en anden bordeldronning Anni Fønsby, som sidder varetægtsfængslet i disse dage. Kilder i miljøet, som B.T. har talt med, taler pænt om Linse Kessler, som også går under navnet Lenina Christiansen.

pas@bt.dk meg@bt.dk
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.