____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Politi bevæbnet med maskinpistoler er torsdag morgen trængt ind på to adresser i Hundige nær Greve syd for København

Under aktionen smadrede politiet flere døre, som Falck efterfølgende er taget ud for at udbedre.

- Politiet kom i to busser og flere patruljevogne. Mange af dem var i fuld kampuniform med hjelme, siger en af de lokale, som bt.dk har talt med. Han beskriver kvarteret som forfærdeligt og fortæller, at han sidste uge hørte skud i området.

Ifølge BTs oplysninger var politiet på jagt efter to bandemedlemmer, der skal have været involveret i et knivstikkeri på en Shell tankstation i Albertslund 3. oktober.Omkring 15 personer deltog i opgøret, hvor en 34-årig mand blev ramt af knivstik i maven, omkring øjet og i nakkeregionen. Han blev hurtigt meldt uden for livsfare, men var i første omgang ikke videre meddelsom overfor politiet.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været nede for at anholde et par stykker, men at de ikke var der. Lige så snart, vi anholder nogen i sagen, hører I om det, siger drabschef Charlotte Skovby fra Vestegnens Politi.

Knivstikkeriet på tankstationen var blot det seneste af en række opgør mellem vestegnsbanderne Black Cobra og Bloodz. 

Ifølge politiet er den 34-årige medlem af Black Cobra.