Fyns Politi har fundet stedet, hvor en kun 10-årige pige for få uger siden blev seksuelt misbrugt af en mand i Refsvindinge på Fyn.

Den 10-årige pige blev misbrugt bag en ubeboet landejendom på Longvej 3 i Refsvindinge  - ikke ret langt fra sit hjem og det sted, hvor hun blev kidnappet.

Det bekræfter Fyns Politi over for bt.dk.
 
14. november blev pigen bortført af en mand i en bordeauxrød bil. Han bandt hendes hænder med grønne strips og dækkede hendes øjne med en halsedisse.

- Pigen har hidtil givet udtryk for, at hun er blevet kørt rundt i området i længere tid. Vores efterforskning viser, at hun er blevet kørt ned bag en ubeboet gård på Longvej 3, siger efterforskningsleder, Henrik Justesen.

Selv om pigen har en fornemmelse af, at hun kører rundt i lang tid, kan gården sagtens være stedet, hvor overgrebet fandt sted, understreger efterforskeren.

- Tid er jo en svær faktor i sådan en situation, men vi har en formodning om, at selve overgrebet er foregået oppe bag gården på Longvej 3, som har været til salg nogle år, siger efterforskningslederen og understeger, at gerningsstedet stadig er bilen.

Det var politihunde, der fik færd i området, og politiets kriminalteknikere fandt de to grønne strips, som gerningsmanden brugte til at binde pigens hænder.

- Vi mener, manden er kørt ned bag den øde gård for at skjule sig og forøve overfaldet, og det er ikke ret langt fra pigens bopæl. Bilen har derfor hele tiden befundet sig på Longvej, og han har også sat hende af på Longvej, hvor én strip er fundet, siger Henrik Justesen.

- Gerningsstedet er stadig bilen, for hun har ikke været ude af bilen, men bilen har formodentlig holdt deroppe, siger han og tilføjer:

Også i rabatten på det sted, hvor pigen senere blev sat af, har politiet fundet endnu en strip, der svarer til dem fra Longvej. 

- Der er desværre ikke fundet DNA på stripsene.

Heller ikke den 11-årige pige, der blev bortført og misbrugt godt og vel 14 dage tidligere, kørte ifølge politiet ret langt, før gerningsmanden forgreb sig på hende.

- Vi mener, at han er kørt ned for enden af Balvej helt ned til vandet. Men vi har ikke nogen 100 procent klar formodning.

Det, at begge overgreb er foregået ved højlys da så tæt på pigernes bopæl mener politiet, fortæller en hel del om gerningsmanden.

- Det tyder på en kold gerningsmand, der måske gerne vil opdages.

Indtil nu har Fyns Politi taget mundskrab på omkring 70 mænd, som man lige nu er i fuld gang med at analysere. 

- Det er mænd, som folk har tippet os om, fordi de kan være interessante af den ene eller anden grund, siger Henrik Justesen og tilføjer, at det ikke er sjovt at være fynsk mand med en rød bil i øjeblikket.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.