Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt
Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt Foto: Claus Bech / Privatfoto
Politiet er massivt til stede i Virum og Holte efter drabet natten til fredag på den 41-årige Heidi Abildskov

Mandag formiddag er politiet i færd med en massiv gennemsøgning af området i håb om at finde spor efter drabet. Måske endda et mordvåben.

Politiet leder i området omkring, blandt andet, Holte Station, i håb om at finde spor efter en mulig gerningsmand. Der går løse hunde rundt på området og politiet stopper folk på gaden og underretter om situationen.

- Vi har været i gang hele weekenden og fortsætter naturligvis her til morgen. Vi er til stede på gerningsstedet og i området derude, siger efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Heidi


Heidi


Desværre har politiet endnu ikke afgørende nyt i sagen.

- Vi har modtaget en række henvendelser. Desværre har de ikke givet noget konkret endnu. Men det har også været vigtigt for os at udelukke nogle ting, siger han.

- Vi afventer stadig resultat af tekniske undersøgelser og obduktionen. Vi har nogle ideer og formodninger, som vi arbejder med, men jeg vil ikke uddybe yderligere, før vi er mere sikre, siger han.

- Hun har jo længe arbejdet som lærer for unge mennesker med blandt andet psykiske vanskeligheder. Kan det have noget at gøre med drabet?

- Vi har naturligvis den indgangsvinkel i tankerne og arbejder med den, ligesom vi også ser på andre ting, siger Henning Svendsen.
   
  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.