Nordsjællands Politi har ikke meget tilovers for TV2s ide om at sende en sendevogn til Egedalsvænge i Kokkedal

TV2 sendte vognen for at dække den særlige juletræssag, hvor den lokale beboerbestyrelse har nedstemt traditionen om et juletræ på området, men TV2 blev jaget ud af området og sendevognen smadret med brosten.Vagtchef ved Nordsjællands Politi stiller spørgsmålstegn ved om det var en god ide, at sende en vogn derind og forklarer, at det havde han ikke selv gjort, hvis han havde været journalist på TV2.

- Man vælger at køre ind i et højspændt område. Man kan jo diskutere, om det er klogt, det vil jeg ikke gøre mig klog på. Jeg ville nok ikke have gjort det, siger vagtchef Dan Houtved ved Nordsjællands Politi.

Han forklarer desuden, at Nordsjællands Politi ikke har hørt om episoden fra TV2, men fra politiets egen bugseringstjeneste, der har måtte fjerne sendevognen.

Ifølge TV2 nåede journalisterne at køre væk i den smadrede vogn, men den er angiveligt alligevel blevet bugseret væk efterfølgende.

- Jeg har ikke yderligere information om sagen indtil videre. Vi er ved at afhøre journalisterne fra TV2 nu. Indtil det er overstået, har jeg kun de informationer, som jeg kan se i medierne, siger vagtchefen.