Vidner har onsdag aften anmeldt skyderi i Lyngby. Sagen betragter politiet som et drabsforsøg.

Nordsjællands Politi er onsdag aften massivt til stede med flere patruljer i området Lundtoftevej/Akademivej i Lyngby, der ligger ved DTU (Danmarks Tekniske Universitet) i Nordsjælland.

»Vi efterforsker en sag, hvor nogle vidner har set og hørt, at der er blevet affyret skud fra en bil mod en anden. Eftersom der er blevet skudt med skarp ammunition i det offentlige rum, betragter vi det som et drabsforsøg,« siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad

Var du vidne til episoden, eller ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Politiet har fundet afskudte patronhylstre, som er tegn på, at der er blevet skudt. Desuden kan flere vidner på stedet bekræfte, at de har set og hørt skud samt observeret, at de har set en bil køre fra stedet i høj fart.

Politiet oplyser, at der skulle være tale om en sølvgrå bil, hvori der sad to personer, og en lille mørk bil. Det er uvist, hvilken bil der angiveligt skulle være skudt fra.

Søren Bjørnestad kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om noget eller nogen er blevet ramt af skuddene, der angiveligt skulle være blevet affyret.

»Vi har endnu ikke fået meldinger fra hospitaler om nogen, der skulle være blevet ramt,« siger han.

Et vidne på stedet fortæller til B.T., at store dele af området er afspærret.