På pokerspiller Theo Jørgensens vej, Stillidsvej i Greve, hersker der nu bekymring for, om det grove hjemmerøveri vil gentage sig. Foto: Martin Sylvest
På pokerspiller Theo Jørgensens vej, Stillidsvej i Greve, hersker der nu bekymring for, om det grove hjemmerøveri vil gentage sig. Foto: Martin Sylvest Foto: Martin Sylvest Andersen

Gerningsmand med akne-hud efterlyses

Pokerstjernen Theo Jørgensen vil sikre sit hjem bedre, efter søndagens hjemmerøveri, hvor han blev skudt med en maskinpistol. Samtidig leder politiet efter en gerningsmand med en speciel hud.

- Tja, Fort Knox skal jo nok bygges alligevel ovenpå sagen, selv om jeg absolut ikke har noget af værdi i mit hjem'.

Sådan skriver pokerspilleren Theo Jørgensen på sin Facebookprofil, efter at han søndag aften blev udsat for et brutalt hjemmerøveri i sit hjem på Stillidsvej i Greve. Foran sin kone og børn blev han skudt tre gange i benet med en maskinpistol.

Efterfølgende har Theo Jørgensen fortalt, at han faktisk har været mentalt forberedt på, at et hjemmerøveri kunne ske, da han jo vinder store summer ved pokerturneringer. Og nu har pokerstjernen så valgt at gøre noget ved det.

Theo Jørgensen

- Ærgerligt, at det skal være sådan, men jeg kan ikke risikere at miste det mest værdifulde jeg har endnu en gang, skriver han på Facebook og tilføjer, at både han - trods dopet med morfin - og hans familien har det godt oven på søndagens skuddrama.

Hjemmerøveriet mod Theo Jørgensen fandt sted søndag aften klokken 22, hvor en mand med pizzabakker bankede på hans dør. Theo Jørgensen åbnede selv døren, hvorefter yderligere to mænd kom farende og trængte ind i huset. Derefter blev Theo Jørgensen truet med et skydevåben - angiveligt en mindre maskinpistol.

Theo Jørgensen

Gerningsmændene var formentlig ude efter penge, og ifølge Ekstra Bladet fik de et beløb på 35.000 kroner med sig. Desuden troede røverne, at Theo Jørgensen havde et pengeskab med penge. Ifølge pokerstjernens far, Gert Jørgensen, så findes der et pengeskab i boligen, men det fulgte med, da Theo Jørgensen købte huset. Familien Jørgensen har aldrig selv benyttet pengeskabet, så de Theo Jørgensen ikke kunne åbne det for røverne, skød de ham i benet, fortæller Gert Jørgensen til webmediet Slowplay.dk.

Theo Jørgensen, professionel pokerspiller

Midt- og Vestsjællands Politi vil hverken be- eller afkræfte oplysningen om pengeskabet.

- Jeg vil ikke gå i detaljer med selve indretningen af huset, siger Ove Pedersen, der er efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi. Han mener dog, at gerningsmændene målrettet gik efter Theo Jørgensen.

- Det er et temmelig øde sted, så man kommer ikke bare forbi, så jeg tror, at de har vist, hvad de skulle, siger Ove Pedersen, der håber, at politiets teknikere i løbet af tirsdagen finder flere sport fra gerningsstedet.

Ind til videre er politiet nemlig på bar bund i jagten på de tre gerningsmænd, der kørte til og fra gerningsstedet i en mørk - muligvis sort - bil, som de parkerede på Hundige Strandvej tæt på Stillidsvej.

Dan Rachlin i chok over angreb på pokerstjerne

Alle tre mænd talte engelsk under røveriet, og især den ene havde nogle specielle ansigtstræk.

Manden, der bar pizzabakkerne, havde nemlig en meget arret hud, som hvis han tidligere havde haft store akne-problemer. Derudover havde han daggamle skægstubbe, mørke øjenbryn og var buttet af bygning. Han var omkring 20 år.

De to maskerede mænd beskrives som:

1: Mand af udenlandsk herkomst. Han var omkring 20 år, tynd af bygning og lavere end 180 cm Han var markeret i ansigtet og var maskeret fra hals til under øjne. Han havde formentlig sort hår.

2. Mand af udenlandsk herkomst. Han så ældre ud end de to andre. Han havde en muskuløs kropsbygning med tendens til fedme og formentlig sort hår. Han var maskeret fra hals til under øjne og medbragte en sort formentlig maskinpistol, der formentlig var af ældre dato.

Alle tre gerningsmænd bar tøj i neutrale farver.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.