Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser vidner, efter at en 12-årig pige onsdag eftermiddag blev kørt ned af en rød Porsche.

Pigen, der er fra Jægerspris, blev påkørt af bilen klokken 14.55 på Elverdamsvej i Kirke Hyllinge i nordøstlig retning.

Pigen blev ved påkørslen slynget op på forruden og herefter ned på jorden. Porschen blev ført af en kvinde, som efterfølgende kom ud af bilen tydeligt chokeret og med et kæledyr i armene.

Bag ved Porschen kørte en mand i en sort VW Golf, som kom ud og trøstede kvinden, hvorefter hun og manden kørte væk fra stedet i Golfen.

De efterlod dermed pigen, uden at kvinden overholdt de forpligtelser, der ifølge færdselsloven er pålagt en part i et færdselsuheld.

Porschen blev efterladt på stedet.

'Der var flere andre bilister, der havde overværet uheldet, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige.

Hun havde fået brud på sit ben og havde slået hovedet, så hun blev kørt til sygehuset til behandling.'

'Politiet har ikke oplysninger om, at pigen skulle have pådraget sig yderligere alvorlige skader ud over det brækkede ben,' skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet efterforsker sagen for at finde frem til den flygtede kvinde.

I den forbindelse vil den røde Porsche blive undersøgt nærmere.

'På Porschen sad en nummerplade, der tilhørte en anden bil, en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag. Politiet undersøger nu, om bilen, der samlede den kvindelige fører op, er identisk med den efterlyste VW Golf fra Nordsjælland,' oplyser politiet.

De to flygtende beskrives som:

A: Kvinde, dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid. Hårfarve: lys. Hårlængde: langt. Yderligere kendetegn: spids næse. Medbragte: en kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år. Hudfarve: hvid. Hårfarve: lys. Yderligere kendetegn: tyndhåret. Iført: sort bomberjakke.

Politiet vil 'meget gerne' høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, som parret flygtede i fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på telefon 114.

Andre læser også