En person faldt torsdag over bord fra færgen 'Tycho Brahe', som pendulerer mellem Helsingør og Helsingborg. Nu er eftersøgningen indstillet.

Forsvaret, som har deltaget i eftersøgningen, vurderer, at der er tale om en 'ulykkelig hændelse', lyder det i en opdatering.

Det var den svenske avis Aftonbladet, som først kunne beskrive episoden, der fandt sted, mens færgen var på vej fra Danmark til Sverige.

Redningsenheder fra både Sverige og Danmark deltog efterfølgende i en større aktion, hvor også to danske helikoptere bidrog.

Men den eftersøgning er nu indstillet.

Det oplyser Forsvaret i en kort opdatering på X.

'Eftersøgningen er indstillet uden fund af personen. Det vurderes på baggrund af oplysninger, der er tilgået til sagen, at der er tale om en ulykkelig hændelse. Vi har ikke yderligere,' lyder det.

»Båden var på vej fra Dammark til Sverige, da den pludselig vender og begynder at søge. Vi håber at finde personen ret hurtigt, for vandet er ikke så varmt,« sagde Søfarts- og Luftredningscentralen til Aftonbladet tidligere torsdag.

Öresundslinjen bekræftede efterfølgende hændelsen til B.T., men henviste her til Forsvarets 'Joint Rescue and Coordination Center.'

Nordsjællands Politi var bekendt med situationen, men oplyser, at de ikke har modtaget en anmeldelse.

»Vi ved, at man søger med helikopter og både efter den pågældende person,« tilføjede vagtchefen.