En person afgik tirsdag aften ved døden i forbindelse med en arbejdsulykke på metrobyggepladsen på Ny Ellebjerg Station.

»Der er tabt noget gods ned over en person. Det er, hvad vi ved på nuværende tidspunkt,« fortæller vagtchefen ved Københavns Politi, Michael Andersen.

Han oplyste tirsdag aften, at Arbejdstilsynet var på vej ud til metrobyggepladsen for sammen med politiet at undersøge de nærmere omstændigheder for ulykken.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige noget om vedkommendes identitet, forklarede Michael Andersen.

Det er endnu uvist, hvad der præcist er skyld i ulykken. Foto: Steven Knap, Byrd
Det er endnu uvist, hvad der præcist er skyld i ulykken. Foto: Steven Knap, Byrd
Vis mere

Han understregede dog, at området er blevet sikret.

Der blev også sendt bud efter krisehjælp til de personer, der var til stede, da ulykken skete omkring klokken 22.25.

Ulykken skete på Carl Jacobsens Vej, hvor der bliver arbejdet på en ny metrostation ved Ny Ellebjerg.

På Metroens hjemmeside fremgår det, at der lige nu bliver arbejdet med at støbe indervægge og etager i den kommende metrostation. Det vides dog ikke, om det er i forbindelse med dette arbejde, at ulykken er sket.

Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
Vis mere

Sent tirsdag aften blev Metroselskabet også blevet orienteret om ulykken, fortæller administrerende direktør Henrik Plougmann Olsen til Ritzau.

»Det er en helt forfærdelig situation, som vi naturligvis er dybt berørte af. Vores dybeste medfølelse går til den omkomne medarbejder og hans familie og pårørende,« udtaler Henrik Plougmann Olsen i en skriftlig kommentar.

»Vi har folk på byggepladsen ved Ny Ellebjerg, hvor ulykken skete. Politiet, beredskabet og Arbejdstilsynet har taget over og er ved at undersøge sagen. Det skal de have ro til,« tilføjer han.