Fyns Politi mener ikke, at tilfældet i Otterup har noget sammenfald med de to grove sexkrænkelser, der er sket mod småpiger på Fyn.
Fyns Politi mener ikke, at tilfældet i Otterup har noget sammenfald med de to grove sexkrænkelser, der er sket mod småpiger på Fyn. Foto: Sonny Munk Carlsen
Frygten for den fynske sexforbryder, der fortsat er på fri fod, breder sig igen på Fyn, efter at en mand i en rød bil onsdag morgen henvendte sig til en pige på Nordfyn.

Den yngre pige mødte manden i den røde bil, da hun var på vej til skole i byen Otterup. Hun var stoppet op midt i byen for at børste sne af sin cykel, da en mand i en rød bil kørte op til hende.

Vagtchef Lars Thede ved Fyns Politi bekræfter, at politiet har modtaget en anmeldelse fra pigen.

- Han stopper og spøger, om hun er punkteret og har brug for hjælp. Det får pigen til at galoppere væk derfra, og det er jo egentlig fornuftigt nok, men det er ikke noget, vi har tillagt større betydning i øjeblikket, end at vi har noteret det. Men vi kan hverken be- eller afkræfte, at der er tale om samme bil (som den, der efterlyses i forbindelse med de to sexovergreb i oktober og november, red.), siger han.

Sexforbryder 35


Ifølge Lars Thede florerer der nu en sms-kæde rundt, som bekymrede borgere sender videre for at advare. Det mener politiet dog er lidt overilet, idet der umiddelbart ikke er noget, der tyder på, at manden i den røde bil er den frygtede sexforbryder.

- Men hensyn til tid og sted, så synes det ikke at have så meget sammenfald med det, der tidligere er sket. Der er det til forskel fra de tidligere hændelser, hvor der virkelig er sket er en sexkrænkelse, at de er foregået på forholdsvis øde steder. Det her foregår midt i Otterup by, siger vagtchefen og tilføjer: 

- Det er ikke, fordi vi ikke tager tingene alvorligt, for det gør vi, men der er rigtig mange piger, der har set røde biler, så vi er nødt til at vurdere det fra gang til gang, siger han.

bakspejl


BT har tidligere beskrevet, hvordan mænd i røde biler føler sig jagtet på Fyn. Flere fynske mænd har byttet deres røde bil med konens, mens andre har forsøgt at sælge den.

Politiet har ikke talt med den bilist, der standsede op i Otterup for at hjælpe pigen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.