Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk
Den 25-årige BN, der 2. februar 2011 blev idømt fængselsstraf for at have krænket og voldtaget flere piger, er uskyldig i de nye anklager mod ham, hvor han igen er tiltalt for grove sexkrænkelser. Det forklarer mandens forsvarer Mikkel Nielsen under dagens retsmøde i Sønderborg        
- BN skal frifindes for alle anklager, indledte han direkte henvendt til de syv nævninge. Tiltalerne mod den 25-årige består af 22 sexkrænkelser af 10 småpiger helt ned til 12 år, hvoraf flere er blevet voldtaget. 

Herefter rettede forsvarer Mikkel Nielsen i sin afsluttende procedure, skytset mod pressen og anklageren. 
 
- Men BN er jo et sexmonster, det står der jo i aviserne. Det skriver BT og Jydske Vestkysten nærmest dagligt. Og anklageren har været med til at tegne det billede. Så derfor er det jo lidt op af bakke, og nu kan jeg så læse, at hun også kalder ham en slags digital børnelokker, siger han.
 
Imens sidder BN på sin plads og kigger tomt ud i luften. Han virker betydelig mere trykket under dagens retsmøde, end under de foregående syv retsmøder, hvor han har virket ganske kølig. På tilhørerrækkerne sidder en af de piger, som anklager ham for at have tvunget hende til samleje.

25-årig pædofil Sønderborg


BNs røde drage. Foto: Jacob Schultz/jv.dk


Forsvareren mener ikke, nævningene skal tro på de 10 pigers anklager.

 - Flere af hans forhold med de her piger var jo kærestelignende, siger forsvareren.

Også anklagerens påstand om, at BN skulle have lokket pigerne hjem til sig selv og udnyttet dem ved hjælp at en falsk internetprofil, hvor han lokkede med at tage modelbilleder af dem, afviser forsvarer Mikkel Nielsen.

- Han oprettede den profil med falsk køn for at komme i kontakt med pigerne. Der er jo mange, der maler skønmalerier, når man laver f.eks. dating-profiler. Og ja, så havde han en grundlæggende interesse for at fotografere, forklarer forsvareren, der ikke mener, det gør ham til en voldtægtsmand. 

Han gennemgår herefter de 22 forhold et for et, hvor han igen og igen argumenterer for at det enten aldrig har fundet sted, eller at pigerne var med på den.  

Der falder dom i sagen 10. december. 
  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.