Den kræftsyge pædofile englænder, Raymond Hewlett, har nu afgivet sin DNA som skal bruges i forbindelse med efterforskningen i Madeleine-sagen.

Det er tysk politi, der ifølge Sky News, har orienteret om, at den dødssyge 64-årige englænder, der er koblet til sagen om den forsvundne lille Madeleine, netop har afgivet sin DNA.

Den tidligere pædofildømte er indlagt på et hospital i den tyske by Achen, og menes ikke at have lang tid tilbage. Han er døende af kræft.

Raymond Hewlett boede i den portugisiske havneby Tavira, som ligger bare en times kørsel fra Praia da Luz, hvor den lille Madeleine forsvandt fra forældrenes ferielejlighed for to år siden.

Madeleine var da bare var fire år gammel. Hun er ikke blevet set siden. Manden har været eftersøgt længe, og netop den kendsgerning, at han er velkendt i pædofile kredse har fået forældrene, Gerry og Kate McCanns efterforskere, til at rette søgelyset mod Hewlett.

DNA skal afsløre, om englænderen kan sættes i direkte forbindelse med Madeleine – men kan han ikke det, vil efterforskerne ikke afvise, at han kan ligge inde med vigtige oplysninger om de berygtede pædofil-ringe i Europa.

Den 64-årige englænder har afsonet tre fængselsstraffe for overgreb mod børn.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.