Parkeringsselskabet Europarks p-vagter er flittige til at uddele bøder - men nogle gange er de også lidt for flittige. I Odense oplevede en bilist at få en 'ulovlig' bøde.

Den ulovlige bødeudstedelse skete ved Odense Banegård Center, hvor den 18-årige Sanda Høgfeldt havde parkeret. Hun havde efterladt sin bil et sted, hvor det var tilladt at holde op til tre minutter, men da hun kort efter - indenfor de tre minutter - kom tilbage, var en p-vagt ved at sætte et girokort bag hendes vinduesvisker, skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg siger, at jeg kun var væk i tre minutter, hvad der er tilladt. Da jeg ser, at det er Europark, løber jeg efter manden, der svarer flabet tilbage, at man ikke må forlade bilen på dét sted, og at han har fået besked på at skrive afgifter, siger Sandra Høgfeldt til den fynske avis.

Heldigvis for den uheldige bilist, var en af politiets kontrollører også til stede, og hun kunne fortælle Europark-vagten, at han slet ikke måtte udstede parkeringsafgifter det sted, hvor den 18-årige kvinde havde parkeret. Strækningen er nemlig offentlig vej, og det er Fyns Politi, der kontrollerer, om bilerne på stedet holder ulovligt parkeret.

Ifølge Fyens Stiftstidende blev Europark efterfølgende kontaktet af politiet, og selskabets direktør irettesatte den pågældende parkeringsvagt.

HAR DU OGSÅ OPLEVET AT FÅ EN ULOVLIG P-BØDE, SÅ VIL BT GERNE HØRE FRA DIG. SEND EN SMS TIL 1929 ELLER SEND EN MAIL TIL 1929@bt.dk