____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mandag formiddag tog retssagen mod 19-årige OK, der er tiltalt for at have stukket 24-årige Pedro Al-Neema ihjel med flere knivstik i halsen, ansigtet og venstre skulder, en overraskende drejning.

Den 19-årige OK tilstod drabet, der blev begået på et stisystem nær Christiania 12. marts 2011. Tilståelsen kom efter, at hans forsvarer Ali Bayrak direkte spurgte, om han havde dræbt dræbt Pedro.

- Ja, det var mig, der dræbte ham, sagde OK, der under dagens retsmøde har vandret rundt i retssalen, nynnet og mumlet for sig selv.

- Hvordan dræbte du ham?, spurgte forsvareren.

- Med en kniv, sagde OK lavmælt.

- Vil du sige det højt til resten af salen?, spurgte forsvareren.

- Jeg dræbte ham med en kniv, råbte OK aggressivt, men stadig med front mod forsvareren.

Dermed er det anden gang, OK, der er ifølge både forsvarer og anklager er svært psykisk syg, ændrer sin forklaring i løbet af retssagens forløb. Tidligere havde OK tilstået drabet, men efterfølgende trak han den 24. oktober tilståelsen tilbage. Men nu har OK altså tilstået igen.

- Jeg gør det, fordi jeg ikke vil lyve, sagde OK.

BT har tidligere afsløret, at OK var indlagt på Psykiatrisk Center Amager, fordi han havde overfaldet en skoleleder. Men personalet, der skulle evaluere hans psykiske tilstand, udskrev ham dagen inden drabet.

Her mente man altså ikke, at den nu 19-årige selverklærede drabsmand var farlig.

OK forklarede, at han havde dræbt Pedro med en køkkenkniv, der havde 'tænder'. Han sagde, at han havde stukket ham i brystet, kinden og halsen. Efterfølgende smed han kniven væk nær Hovedbanegården.

- Jeg stak ham, fordi jeg ikke havde prøvet at dræbe et menneske før, sagde OK, men husker ikke mange detaljer fra gerningsstedet.

Selvom OK nu har tilstået, mener forsvarer Ali Bayrak, at der stadig er grundlag for frifindelse.

- Han er en syg ung mand, der er utilregnelig. Min opgave er at føre sagen så objektivt som muligt. Og der er ingen beviser, der overhovedet knytter ham til, at han skulle have begået drabet, sagde forsvareren i pausen.