To mænd har mistet livet og fem politifolk er blevet såret efter skudvekslinger i København. Den formodede gerningsmænd er blevet dræbt. Her er et overblik over den formodede terrorists færden i København minut for minut.

Lørdag kl. 15:33: Politiet får det første alarmopkald om skud på krudttønden på Serridslevvej på Østerbro. En gerningsmand åbner ild mod kulturhuset, hvor den svenske mohammedtegner og forfatteren Lars Vilks er inviteret til en debataften. Politiet besvarer ilden. Den 55-årig filminstruktør Finn Nørgaard bliver dræbt under skudvekslingen. To livvagter og en agent fra PET bliver såret i henholdsvis skulderen, ben og lysken. De meldes uden for livsfare.

Lørdag, kort tid efter skyderiet: Gerningsmanden stikker af fra kulturhuset, stopper en bilist og stjæler vedkommendes bil. Det var en mørk VW Polo, med registreringsnummer, AT 25919, og gerningsmanden kørte ad Jagtvej.

Lørdag, 16-tiden: Den formodede gerningsmand tager en taxa fra Kildevældsskolen på Østerbro.

Lørdag, 16:15: Overvågningsbilleder viser, en taxa der sætter den formodede gerningsmand af på en adresse i Mjølnerparken på Nørrebro.

Lørdag, 16.37: Den formodede gerningsmand forlader stedet igen.

Lørdag kl. 17:15 (ca): Gerningsmandens flugtbil bliver fundet tæt ved kildevældsskolen Borgervænget på ydre Østerbro.

Lørdag kl. 19:23: Politiet efterlyser en arabisk udseende mand og udsender et overvågningsfoto af den formodede gerningsmand.

Lørdag kl. 22:04: Politiet offentliggører nye billeder af den formodede gerningsmand.

Lørdag kl. 23:00: Politiet får adgang til overvågningskameraer omkring lejligheden på Nørrebro. Lejligheden er nu under konstant observation af politiet.

Søndag kl. 01:00: En 30-årig vagt ved den jødiske synagoge i Krystalgade bliver skudt og dræbt af en gerningsmand. Den unge mand var vagt, fordi der fandt en jødisk konfirmationsfest sted i menighedshuset bag synagogen.To betjente, der ekstraordinært var udstationeret pga det forhøjede alarmberedskab, bliver sårede i henholdsvis arm og ben. De meldes uden for livsfare.

Søndag kl. 01:51 er der politiaktion ved lufthavnen, hvor politiet også gennemsøger tog.

Søndag kl. 01:12 bliver Nørreport afspærret og det samme gør området omkring Krystalgade.

Søndag kl. 04.50: Den formodede gerningsmand vender tilbage til området omkring lejligheden. Politiets Aktionsstyrke tager kontakt ved at råbe ham an, hvorefter han afgiver flere skud mod aktionsstyrken, der besvarede beskydningen og dræber den formodede gerningsmand.

Søndag kl. 8.00 - Politiet fortæller ved pressebriefing, at de formoder at det er den samme person, der står bag skyderiet både ved Krudttønden og i Krystalgade. Denne person har politiet skudt ved en aktion ved Nørrebro station kl. 5.25.

Kl. 09:00 - Politiet ransager en række adresser i Mjølnerparken på Nørrebro, hvor den formodede gerningsmand angiveligt besøgte en adresse mellem de to angreb.

Kl. 10:30 Statsministeren og justitsministeren holder pressemøde: Sikkerhedsniveauet vil ikke blive yderligere skærpet, for det var allerede forhøjet. Det var det, der forhindrede, at de to episoder ikke udviklede sig mere katastrofalt. Politiet vil fortsat være meget synlig og massivt tilstede i København, pga efterforskning. Statsministeren takkede civilsamfundet og specielt de aktive vidner, der sammen med dygtigt politiarbejde har været med til at sikre hurtig opklaring.

Du kan følge seneste nyt om terrorsagen herunder: