Henvendelserne vælter ind hos Fyns Politi fra borgere, der har tip, de mener, kan hjælpe politiet med at fange den frygtede sexkrænker fra Refsvindinge og Øster Skerninge.
Henvendelserne vælter ind hos Fyns Politi fra borgere, der har tip, de mener, kan hjælpe politiet med at fange den frygtede sexkrænker fra Refsvindinge og Øster Skerninge. Foto: Sonny Munk Carlsen
De to grusomme sager om sexovergreb på to små piger på Fyn har fået fynboerne på mærkerne: På nuværende tidspunkt at over 1000 borgere henvendt sig til politiet med oplysninger i sagen.

I november måned blev to små piger - én på 10 år og én på 11 fra Refsvindinge og Øster Skerninge på Østfyn - med få ugers mellemrum bortført af en fremmed mand i en rød bil og misbrugt.

Indtil nu har politiet fået over 1000 tip fra lokalbefolkningen.

Det skriver Fyns Amts Avis søndag.

Sexkrænker Fyn

Her blev 10-årig misbrugt

Til sammenligning nåede sagen om dobbeltdrabet i Tusindårsskoven i Odense op på samtaler med 950 personer.

Efterforskningsleder Henrik Justesen fra Fyns Politi siger til avisen, at det er en sag, som påvirker fynboerne dybt, og derfor vil mange gerne hjælpe med at fange den skyldige.

Fyns Politi slog også i weekenden fast, at de to små piger var udsat for 'en form for voldtægt.'

Hidtil har politiet talt om 'anden kønslig omgængelse end samleje', men nu slår efterforskningslederen fast, at politiet arbejder ud fra voldtægtsparagraffen 216.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.