Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politiet har ledt hele natten efter otteårige Alhassan, der forsvandt sent fredag aften.

Nu er drengen blevet fundet i god behold nær sit hjem i Hvidovre. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi.

- Det er rigtigt. Klokken lidt over 9 fik vi en melding om, at han er fundet, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Peter Møller.

Natten igennem er der blevet søgt efter otte-årige Alhassan i blandt andet en andedam, hvori man frygtede, han kunne være druknet. Tidligt i morges fløj en helikopter ind fra Jylland for at hjælpe til i den omfattende eftersøgning, men hovedpersonen selv har under hele miseren ligget og sovet trygt og godt hos en legekammerat nær hjemmet, oplyser Københavns Vestegns Politi. 

Det var ifølge politiet vidneudsagn, der kunne lokalisere drengen hos en veninde i området, hvor han har tilbragt natten.

Veninden er kendt af drengens familie, og Alhassan havde fortalt venindens mor, at han havde fået lov til at overnatte. Det havde han imidlertid bare glemt at oplyse sin egen mor om.

Alhassan Daramy blev efterlyst, da han sent fredag aften forsvandt, efter han havde forladt sit hjem på Bymuren 21 i Hvidovre og var gået ned til en nærliggende dam for at fodre ænder.

Andre læser også